Večery S - NEKONÁ SE

Detailní informace

České Budějovice 12.3.2020

Vážení přátelé!

Současnou nastalou situaci s epidemií COVID-19 jsme v kapele Spolektiv, s pořadateli a partnery Večerů S poctivě prodiskutovali. Asi bychom dokázali účastníka číslo 100 nevpustit do Divadla U Kapličky a využít tak ve čtvrtek 19.3. kulturní mrtvo v Českých Budějovicích a připravit opět báječný koncertní večer se skvělými lidmi v hledišti i na jevišti.

Rozhodli jsme se jinak. Podpoříme veškerá zdravotnická a hygienická opatření a koncert se ve čtvrtek 19. března 2020 pořádat nebude. Stojíme na straně obezřetnosti. Nechceme zavdat příčinu pro možné zdravotní komplikace kohokoli z diváků a účinkujících. Vyjadřujeme tak i solidaritu s ostatními umělci a pořadateli, kterých se omezující pravidla týkají již od úterý večer 10.3.2020.

Kultura lidi spojuje. Lidé díky kultuře mohou stát při sobě. Věříme, že opatrnost je nyní více než na místě a vzájemnou kulturnost chování z dnešních dnů si poneseme i do budoucna. Věříme, že současný kulturní půst brzy vystřídá kulturní hojnost a věříme i tomu, že zůstanete ve zdraví Večerům S koncerty v Divadle U Kapličky plně nakloněni.

Děkujeme za pochopení.

Za Večery S na viděnou!

Jarda Hnízdil, Zdeněk Zajíček, Spolektiv

e-mail: nested2@volny.cz

P.S. Vracení vstupného na 19.3. proběhne individuální cestou. Kontaktujte nás. O přeložení koncertu nebo o jiném zakomponování účinkujících do jiných koncertů budete včas informováni.

Večery S budou pokračovat v pátek 24. dubna 2020 opět od 19:00.

Můžete se těšit na trojici účinkujících: Diva Gilea, Pavel Jarčevský a Pětník.

Detailně: ZDE